onsdag 24. august 2016

Salat med mais, tomat og avocado


En salat som er super som tilbehør til alle tex-mex retter, til koteletter, stekt fisk, nydelig til burgere, pølseretter, til grillmaten og den kan spises slik som den er som et selvstendig måltid. Putt gjerne i andre ting du har i kjøleskapet, eller bytt ut enkelte av ingrediensene som du ikke har for hånden.

DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

6 - 8 småtomater delt i to
1 liten boks mais
1/2 avocado i biter
4-5 reddiker i strimler/skiver
Noen sukkererter delt i to eller tre
 
DRESSING:
 
 Saft av 1/2 lime
Pepper
1 ss olivenolje

Bland alle ingrediensene til salaten i en skål, ha limesaft i en liten bolle/skål og pisk inn olivenoljen med en gaffel, dryss på litt pepper. Hell dressingen over salaten rett før den serveres.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar