torsdag 11. august 2016

Røkelaks på rugbrød med avocado og spinat


Ingen ting er som rugbrød når jeg skal lage et godt smørbrød om det nå er til lunsj eller kvelds, og aller helst vil jeg ha hjemmebakt.  Så lunsjen i dag består av hjemmebakt rugbrød med sennep, røkelaks og alt av grønt jeg hadde i kjøleskapet. (Vil du bake et godt rugbrød som du kan skjære tynne skiver av og som ikke smuler, finner du en oppskrift her)


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

2 skiver godt rugbrød
Ca. 1 ts dijon sennep
Ca. 4 skiver røkt laks
Ca. 1 neve baby spinat
Noen agurkskiver
2 - 3 reddiker
1/2 avocado
Noen dråper olivenolje 
Litt presset sitron
2-4 basilikumblader (kan sløyfes)
Klippet persille


Smør skivene med sennep, legg på laks og topp med avocado, spinat, agurk, skiver av reddik, og gjerne annet grønt du har i kjøleskapet, drypp over noen dråper god olivenolje og noen dråper presset sitron. Pynt med basilikumblader og finklippet persille. Nyt et fantastisk godt smørbrød.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar