fredag 5. august 2016

Gratinerte kjøttboller på tagliatelle


En liten vri på den tradisjonelle "kjøttboller med spaghetti". Vrien er ikke så stor, bare tagliatelle i stedet for spaghetti, et lag med raspet ost og så gratinert i ovnen.

DU TRENGER TIL 3 PERSONER:

Kjøttboller (oppskrift finner du her )
Tagliatelle
Tomatsaus (oppskriften finner du her )
Ca. 2 dl raspet ost


Lag gjerne en stor porsjon kjøttboller når du først eri gang og legg i fryseren, det samme kan du gjøre med tomatsausen, den er også nydelig til pizza. Kok tagliatelle etter anvisningen på pakken, pell av vannet og legg godt avrent tagliatelle i enildfast form. Lag tomatsausen og legg i kjøttbollene, kok opp og hell det hele over tagliatellen. Sett formen i stekeovnen på 250 grader og la det stå til osten smelter og du ser at den begynner å få farge, det tar bare noen minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar