tirsdag 2. august 2016

Karbonadesmørbrød


Middagen i dag ble rene nostalgien her hos oss, må si det er år og dag siden jeg har laget et godt gammeldags karbonadesmørbrød og vi hadde aldeles glemt hvor godt det egentlig var. Og en ting er sikkert, det er lurt å ha noen burgere eller karbonader på lur i fryseren.

DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

4 små karbonader eller to store
2 skiver godt grovt brød
Salatblader
1 liten løk i skiver
1 stor tomat i båter
1 squash i skiver på langs
Smør/olje
 
DRESSING:
 
4 ss creme fraiche/Drømmelett/kesam eller en blanding
2 ss finstrimlet soltørkede tomater (den i olje)
1 ss chilisaus


Skjær løken i tynne skiver og stek de myke og lys brune i smør/olje på stekepannen. Bruk en ostehøvel og skjær skiver på langs av en squash og stek de tynne skivene lett på stekepannen etter at du har stekt løken. Legg squashskivene på et kjøkkenpapir. Varm karbonadene, jeg synes det er enklest å varme de i stekeovnen.
Dekk skivene med salatblader og legg på karbonadene. Legg på de stekte squashskivene og tomatbåter. topp med stekt løk og dressing.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar