Søk i denne bloggen

tirsdag 20. september 2016

Smørbrød med avocado og reker


Det tar ikke mange minuttene å piffe opp lunsjen, og reker og avocado er både godt, veldig sunt og passer utrolig godt sammen. Serverer du dette på små toast, er det fint som en liten forrett, eller som en tapasrett, jeg har servert dette på godt rugbrød i dag.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

2 skiver godt brød
1/2 stor eller en liten avocado
1 ss finhakket dill
1 ss finhakket gressløk
Salt - pepper
Noen dråper presset sitron
Ca. 400 gr reker med skall


Mos avocadokjøttet grovt med en gaffel, smak til med presset sitron, litt salt og pepper og rør inn dill og gressløk. Du kan legge avocadomosen på hele skiven med reker over, eller gjøre slik som jeg har gjort, legge avocadorøre på en del av skiven og  reker på resten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar