tirsdag 13. september 2016

Fiskekaker med kapers og eggesmør


Ingen ting er vel enklere enn å legge noen fiskekaker på stekepannen, det er riktig så godt og fiskekaker på den måten er en av de mest alminnelige middager vi har. Men det skal ikke så mye til for å gi en slik vanlig middag et ekstra piff, og det har jeg gjort i dag, resultatet ble overraskende godt.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

Så mange fiskekaker som 2 personer spiser
Litt smør til steking/varming av fiskekakene
KAPERS OG EGGESMØR:
Ca. 70 gr smør
2 hakkede kokte egg 
1 ss kapers
1/2 ts revet pepperrot (kan bruke den på tube)
Noen dråper presset sitron
1 ss finhakket gressløk

 Brun smøret og trekk det tilside. Tilsett sitrondråper, pepperrot, kapers og gressløk. Varm fiskekakene. Tilsett de finhakkede eggene i smøret rett før servering. Fiskekakene serveres med salat eller råkost og poteter hvis du liker det.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar