mandag 25. juli 2016

Pasta med lune tomater og sprøstekt skinke


En veldig enkel rett med pasta, spekeskinke og masse tomater. Selv om det er en enkel rett står det ikke noe tilbake på smaken, for dette er en fantastisk smakfull rett rik på syre og sødme. Ikke vær redd for at du ikke blir mett, det er skikkelig mettende, det er fare for at du spiser litt for mye.



DU TRENGER TIL 4 PERSONER:

Pasta av den typen du liker
6 - 8 skiver spekeskinke
2 fedd finhakket hvitløk
1 finhakket sjalottløk
Olivenolje
400 - 500 gr småtomater
2 ss balsamicoeddik
Pepper
Revet parmesan
Finklippet persille


Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Stek spekeskinkene sprø på middels varm stekepanne med litt olje, legg de tilside på et kjøkkenpapir. ha mere olje på stekepannen og la sjalottløk og hvitløk få surre til de er blank og myk. Tilsett tomatene og surr videre til tomatene begynner å bli myke. Tilsett balsamikoeddik og la dette småsurre til balsamicoen er innkokt.Dryss over litt pepper. Legg lagvis på et serveringsfat, pasta, skinke og tomatrøre. Dryss over nyrevet parmesan og klippet persille.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar