torsdag 7. juli 2016

Fylt avocado toppet med røkelaks


Godt og sunt det er det viktigste jeg kan si om denne lille retten her, den er kanskje litt for mettende til en forrett, men som lunsj er dette utrolg godt.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

1 spisemoden avocado (ikke alt for myk)
2 hardkokte egg
1-2 finsnittet vårløk
2 ss majones
3 ss lett rømme eller lett creme fraiche
1 ts dijon sennep
Litt presset sitron
Salt - pepper
4 skiver røket laks


Del avocadoen i to, ta ut stenen og ta ut avocadokjøttet med en skje, og hakk det fint. Hakk det ene kokte egget og snitt vårløken. Rør sammen majones og rømme/creme fraiche og smak til med sennep, salt, pepper og sitron til fyllet. Vend forsiktig inn hakket egg, vårløk og hakket avocado. Legg et par salatblader på tallerkenen så står avocadoskallet stødigere, og fyll opp med eggefyllet, Topp med skiver av røket laks og pynt med grønt og ett halvt egg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar