onsdag 15. august 2018

Spinatsalat med reddiker


Denne salaten er helt super til grillmat, stekt torsk, karbonader, pølseretter og til koteletter. Salaten er også super som lunsj. Det er viktig at salaten lages rett før den skal serveres da den blir litt "slapp" hvis den blir stående å vente.

DU TRENGER TIL FIRE PERSONER:

1stor pose spinat
10 - 12 reddiker i skiver
Krutonger
Ca. 2 ss gresskarkjerner
Fetaost

Legg alle ingrediensene til salaten i en salatbolle eller på et fat og bland lett sammen. Smuldre over fetaost. Rett før servering ringler du over dressing.

DRESSING:

1 stor ts god sennep
1 1/2 ss hvitvinseddik
3 ss olivenolje
Salt - pepper
(Litt honning)
 Rør sammen sennep og hvitvinseddik og spe med olivenolje litt etter litt mens du rører godt. 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar