torsdag 16. august 2018

Glutenfrie cookies med nøtter og sjokolade


Bare for å få sagt det med en gang, dette er ikke cookies som har fått for lang steketid, men det er knallgode cookies med masse sjokolade og nøtter, derfor har cookisene en litt mørk farge. Dette er cookies som er veldig rask å lage, og inneholder få ingredienser og som jeg har sagt innledningsvis, knakende gode.


 
 
DU TRENGER:

1 godt moden banan
1 egg
2 1/2 ss smeltet smør
1 ts vaniljesukker
100 gr glutenfrie havregryn
Ca. 80 gr blandede grovhakkede nøtter/mandler
2 ss rosiner
Ca. 100 gr grovhakket mørk sjokolade


Mos bananen med en gaffel. Bruk en håndmikser og pisk den mosede bananen godt sammen med egget. Bland de øvrige ingrediensene inn i eggeblandingen, men sjokoladen røres inn til slutt. Legg stekepapir på to stekebrett og sett deigen i topper på stekebrettet med en skje. Stekes ved 170 grader i ca 15 - 18 minutter. Avkjøles på rist.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar