tirsdag 4. juli 2017

Pannestekt torsk med pepperrotremulade


 Siden vi er ekstra glad i torsk blir det mange variasjoner av torsken etter hvert, i dag med en aldeles nydelig remulade, litt syrlig, men smakte fantastisk. Som tilbehør serverte jeg i dag kokte poteter, rapet eple og raspet rødbeter- det er riktig så godt sammen med fisk. Når det gjelder remuladen så har jeg tatt snarveien i dag med ferdig majones.

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

400 - 450 gr torsk uten skinn og bein
Smør til steking
Salt og pepper
 
PEPPERROTREMULADE: 
 
1 dl majones
1/2 dl lett rømme 
Ca. 1 ss dijonsennep
1 ss reven pepperrot eller pepperrot fra tube
1 ss kapers
Presset sitron
Salt - pepper

Stek fisken i smør på stekepannen, ca. 5 minutter på den ene siden før du snur fisken og ca. 3 minutter på den andre siden eller til fisken har fått fin stekeskorpe. Pass bare på at du ikke steker fisken for lenge, da blir den tørr og lite god.
Rør sammen alle ingrediensene til pepperrotremuladen og smak til med sitron, salt og pepper og pepperrot.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar