søndag 2. juli 2017

Coleslaw med rødkål og ananas


Coleslaw er godt tilbehør til mange retter og særlig er det godt til all slags grillmat. Coleslaw er enkelt å lage, de fleste ingrediensnene har man vanligvis i skapet. Denne coleslawen passer ekstra godt til grillmat eller stekt mat som er godt krydret. Denne coleslawen smaker også godt på en brødskive.

DU TRENGER:

6-7 dl finsnittet rødkål
2-3 skiver fersk ananas i små biter
Ca. 1 dl majones
Ca. 1 dl creme fraiche (gjerne en av de "lette" typene)
1 ts dijon sennep
Noen dråper presset sitron
Salt - pepper.

Bruk en mandolin eller en skarp kniv og snitt kålen så fint som du klarer. Kutt ananasen i små biter og bland den sammen med kålen. Bland sammen majones, creme fraiche, sennep og presset sitron, smak til med salt og pepper.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar