Burgere er godt, og burgere på grillen er enda bedre, så legg en saftig hjemmelaget burger på grillen i dag med alt det gode tilbehøret du liker, som et godt burgerbrød, salat, dressing, ost, bacon, coleslaw og tomat for å nevne noe. .Disse burgerne er også god stekt på stekepannen
DETTE TRENGER DU TIL 2 STORE BURGERE:
400 gr kjøttdeig
1 egg
1-2 fedd finhakket hvitløk
2 ss brødsmuler i 2-3 ss melk
1/2 finhakket løk
4-5 ss finhakkede urter
Salt -grovmalt pepper
Smuldre eller rasp brødet, det er best med daggammelt brød og legg de i bløt i 2-3 ss melk.
Rør kjøttdeigen med egg, løk og hvitløk, tilsett de oppbløtte brødsmulene, salt, pepper og urter.
Av urter kan du bruke det du har, eller det du liker. Jeg har brukt persille, merian, timian og litt basilikum. Arbeid deigen sammen uten å røre alt for mye. Bruk rene hender dyppet i kaldt vann og form to store burgere. Stek burgerne på varm stekepanne eller grill 3-4 minutter på hver side.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar