tirsdag 13. oktober 2015

Omelett med bacon og asparges


En god omelett er en grei middag på en hektisk og travel dag, det er også en nydelig lunsj, så jeg foreslår at du lager denne omeletten som et godt lunsjmåltid i helgen.

DU TRENGER TIL TO PERSONER:

5 egg
4 ss vann eller fløte 
Pepper
100 - 150 gr bacon i biter
Ca. 10 asparges
Smør/olje


Kutt bacon i biter, stek de lett i en liten klatt smør og sett de tilsides. Pisk sammen egg og vann/fløte sammen med litt pepper, du trenger ikke salt da baconet gir nok salt til omeletten. Ha smør/olje i stekepannen og hell i eggeblandingen, dryss over de stekte baconbitene og sett lokk på stekepannen. Skru ned varmen slik at omeletten står og stivner på svak varme. Skyll aspargesen og knekk av den nederste delen. Kok asparges i ca. 3 minutter, skyll aspargesen med en gang i kaldt vann og legg den på et kjøkkenpapir. Når omeletten begynner å stivne legger du aspargesen over på omeletten slik at den blir gjemmomvarm. En tomatsalat (Caprese salat) smaker godt til denne omeletten, og oppskrift på en god tomatsalat finner du her og et godt brød selvfølgelig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar