Dette er festmat, en enkel og veldig god festmat som kan lages nesten helt ferdig på forhånd og du slipper å stå over grytene nesten til gjestene kommer. Gryten kan lages ferdig helt til du skal tilsette gressløk og tyttebær, det må gjøres rett før servering. Som tilbehør kan du servere pasta, ris eller salat, alt passer like godt og smaker like godt.
DU TRENGER TIL 3-4 PERSONER
3 store eller 4 små kyllingfileter
2 finhakket sjalottløk
2 fedd finhakket hvitløk
4-5 vårløk i ringer
250 gr sopp
2 1/2 dl kremfløte
Ca. 2 dl hvitvin
Ca. 3 dl kyllingkraft/fond/vann
Ca. 1 ss finklippet gressløk
1 ts timian
Salt - pepper
Ca. 1 1/2 dl tyttebær
1 ts maizenna utrørt i litt kremfløte
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar