torsdag 15. oktober 2015

Chiabatta med kylingsalat


I dag har jeg bakt chiabatta og servert chiabatta med en knasende sprø og god kyllingsalat som inneholder masse sunne råvarer til lunsj.  Vil du også bake chiabatta finner du oppskriften her
Du kan selvfølgelig lage salaten med andre ingredienser som stekt fisk istedet for kylling og andre grønnsaker.

Dette brukte jeg til 2 fylte chiabatta i dag:

2 chiabatta eller en på deling
1 grillet kylling
2 tomater
1 avocado
4 vårløk
Hjertesalat
DRESSING:
2 store ss gresk yoghurt
1 stor ss søt chilisaus
2 ss lime saft
Ca. 2 ss finklippet persille


Rør sammen alle ingrediensene til dressingen. Skjær ut begge filetene på kyllingen, fjern skinnet og riv de fra hverandre med to gafler. Del chiabatta på langs, legg på salat og masse kylling oppå salaten, ha over dressing. Fjern innmaten på tomatene og del de i små biter, del avocado i små biter og vårløken i tynne ringer. Bland avocado, tomat og vårløk sammen i en liten skål, dryss over salt og pepper, vend lett sammen og fordel blandingen over kyllingen. Er det litt dressing igjen så topper du med dressing. Det er ingen ting i veien for at du kan snurre matpapir rundt og bringe dette herlige måltidet med deg på tur.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar