lørdag 22. august 2015

Fylte egg med vårløk


Fint på tapasbordet eller koldtbordet, godt som forrett eller til en koseslig lunsj - kan egentlig nytes når som helst for dette er virkelig snadder. Fyllet i eggene kan gjøres så "hot" du vil ved å tilsette mere tabasco eller en annen "hot" saus, jeg har brukt en saus som heter piri piri og er ganske sterk. Jeg regnet to halve egg pr. person på et tapasbord.

TIL ET TAPASBORD FOR SEKS PERSONER, TRENGER DU:

6 egg

FYLL:

Eggeplommene
2 finhakket vårløk
3 ss majones
1-2 ts presset sitron
1/4 chili i tynne strimler
Noen dråper tabasco eller en annen sterk saus


Hardkok eggene og la de avkjøle. Skrell eggene og del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Ta ut plommen og ha de i en skål sammen med de andre ingrediensene til fyllet untatt chili og rør godt sammen, bruk en gaffel, da går det greit. Rør inn chilien og smak til med tabasco.
Legg de halve hvitene på et fat, ha fyllet i en sprøytepose med stort hull i tuppen og sprøyt fyllet i de halve hvitene. Pynt med småtomater og gressløk eller persille.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar