lørdag 4. juli 2015

Scampi på grillen


 Scampi på grillen er kjempegodt. Du kan servere scampi sammen med andre skalldyr, sammen med fisk eller som en egen rett. Bruker du frosne scampi, bør de tines først og aller best blr det hvis du legger scampiene i en marinade før de grilles.

TIL CA. 500 GR SCAMPI TRENGER DU:

1 rød finhakket chili uten frø
2 -3 fedd finhakket hvitløk
2 -3 ts raspet ingefær
2 ts soya
3-4 ss olivenolje
1 ts malt spisskummen
Saft av 1 lime

Del opp og bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Bruk en skarp kniv og skjær langs ryggen på scampiene slik at du får bort den svarte strengen som sitter der. Bland scampiene sammen med marinaden og la de ligge i 15 - 20 minutter. Tre scampiene på grillspyd og la de ligge på grillen ca. 2 minutter på hver side.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar