tirsdag 14. juli 2015

Lun potetsalat med roastbeef



Lune nypoteter har hovedrollen i denne salaten her. Jeg har brukt nypoteter sammen med roastbeef, men skinke, kylling, spekemat eller pølser passer like godt til denne nydelig potetsalaten.

 

DU TRENGER TIL 4 PERSONER:
 
10- 12 små kokte lune nypoteter
Ca. 300 gr roastbeef
1 rødløk
6-8 redikker i tynne skiver
2 hjertesalat i strimler
8 - 10 små tomater delt i to
 
DRESSING TIL POTETSALATEN:
 
2 ss presset sitron
1/2 dl god olivenolje
2 - 3 ts Dijon sennep 
1-2 ss finklippet urter
Litt honning (kan sløyfes)
Salt - pepper 


Del de kokte potetene i tykke skiver, er de veldig små så del de i to. Bland alt til dressingen sammen  og bland  dressingen sammen med potetene. Begynn alltid med det syrlige når du skal blande dressing, her blir det å begynne med sitronsaften, så sennepen og oljen til slutt før du rister eller visper dressingen sammen.
Legg salat på et fat, legg potetsalaten i midten og legg de andre ingrediensene rundt. Salaten serveres sammen med godt brød.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar