onsdag 8. juli 2015

Pannekaker med fyll


Så godt og enkelt - nydelig til lunsj, som matpakke, eller turmat, kan spises varm eller kald og fylles med det du har for hånden. Har du for mange pannekaker, kan de godt fryses til en annen dag.


 TIL CA. 8 - 10 PANNEKAKER TRENGER DU:

4 egg
5-6 dl melk
Klype salt
Ca. 4 dl hvetemel
2-3 ss finhakket persille
1-2 vårløk i tynne ringer
Evnt. litt klippet gressløk
Evnt. litt finhakket ruccola

Pisk sammen egg, mel, salt og ca. halvparten av melken til en tykk klumpefri røre. spe med mere melk til du har en passelig tykk røre. Ikke lag røren alt for tynn, det skal være litt tykkelse på pannekakene. Tilsett det finhakkede grønne og stek pannekakene. Som fyll kan du bruke alt mulig av kjøtt og grønnsaker, jeg har laget noen forslag til fyll her.


FORSLAG TIL FYLL:
 
Stekt eller grillet kylling, salat, tomat og vårløk
Skinkebiter, spinat og vårløk surret på stekepannen med et par ss søt chilisaus
Tomat, fetaost og pesto



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar