torsdag 9. juli 2015

Pepperrotkrem med gressløk

En nydelig og enkel dressing til de fleste salater eller grillmat både av kjøtt, fisk, kylling og pølser. Dressingen kan lages mager men lettrømme/kesam eller med bare creme fraiche, den kan også lages ganske "hot" ved at du tilsetter mere pepperrot. Lag den gjerne med en annen smak som med vårløk istedet for gressløk, eller andre urter, fremgangsmåten blir den samme.


DU TRENGER TIL CA. 3-4 PERSONER:

1 1/2 dl creme fraiche (gjerne den magre)
1 dl gresk yoghurt eller kesam
1 ss revet pepperrot (gjerne mere så smak deg frem)
1 - 2 ts honning
1 ss presset sitron
Litt salt
1-2 ss finsnittet gressløk

Bland sammen alle ingrediensene til kremen, og smak deg fren til sitron og pepperrot mengde. Har du ikke frisk pepperrot er det greit å bruke pepperrot på tube. Vil du ha kremen ekstra mager, kan du sløyfe honning og bruke lett yoghurt og lett kesam og sløyfe creme fraiche.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar