torsdag 2. november 2017

Rugbrød med seranoskinke og bri


Vi spiser litt med øynene, derfor er det kjekt å servere noe som får tennene til "å løpe i vann," men det må smake godt og det gjør dette smørbrødet. En slik blings som dette er virkelig et populært måltid, det er også mettende så du klarer neppe mere en et slikt smørbrød - hvis du ikke er skikkelig sulten da. Jeg sverger til hjemmebakt rugbrød, men her er det fritt frem for det brødet som du liker best. Det smaker aller best med en lagret bri, en som har litt duft og smak, og har du ikke seranoskinke så bruk en annen spekeskinke.


DU TRENGER:

1 stor skive rugbrød per person
Pesto
2 store skiver seranoskinke per skive
God olivenolje
Brie i skiver
Pinjekjerner
Salat
Tomat


Ha pinjekjerne på stekepannen og rist de til de begynner å få farge, hell pinjekjernene over i en skål. Smør pesto på skivene og og legg på en valgfri salat. Legg skiver med spekeskinke oppå salaten og ringle over noen dråper olivenolje, topp med skiver av brie. Legg på noen tomatbåter eller noen småtomater og dryss over de ristede pinjekjernene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar