torsdag 23. november 2017

Pariserbiff


En liten smak av fransk i dag - selv synes jeg et slikt smørbrød er veldig godt, og det er mettende. Aller helst skulle  det vært en rå eggeplomme på toppen, men jeg foretrekker et speilegg eller posjert egg. Bruk et godt brød som du først steker i smør på stekepannen, og rikelig med salat, og når det gjelder brød så sverger jeg til et grovt rugbrød


DU TRENGER TIL TO PERSONER:

2 skiver godt brød
300 - 400 gr karbonadedeig
Salt - pepper
1/2 finhakket løk
1 egg
Smør/olje til steking 
 
TILBEHØR:
 
Salat
Syltede rødbeter i biter eller strimler
Kapers
Rødløk i tynne ringer
Sylteagurk i biter (valgfritt)
Reven pepperrot (valgfritt)
2 speilegg
Litt vann eller fløte


Rør sammen ingrediensene til biffene og form til store fine biffer som stekes i smør/olje. Stek brødskivene i litt smør. Legg tynne rødløkringer i litt kaldt vann i noen minutter så blir løken mye mildere på smak. Legg rikelig med salat på skivene og legg på biffene. Stek eggene i litt smør og topp biffene med speilegg. Legg på rødbeter, kapers og rødløkringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar