onsdag 8. november 2017

Rugbrød med avocadomos og varmrøkt laks


Dette er mat som egner seg som forrett, lunsj og nydelig på et tapasbord. Disse som jeg har laget i dag, er nok et skikkelig lunsjmåltid, men bruker du små runde skiver enten av loff eller grovt brød, er to slike små akkurat passe til en deilig forrett. Til tapasbordet vil jeg nok ha brukt små skiver av baguetter og ristet de i litt olje på stekepannen først. Som du ser er det ikke så mange ingredienser som skal til for å lage denne delikatessen her, og dette er et raskt og lettvint måltid å tilberede.


DU TRENGER:

Godt grovt brød
1/2 avocado per person
Noen dråper presset sitron
Varmrøkt laks


Rist skivene hvis du liker det best. Del avocadoen, ta ut steinen og avocadokjøttet og mos kjøttet med en gaffel. Smør den moste avocadoen på skivene og legg på så tykt du liker. Drypp over presset sitron og legg på biter av varmrøkt laks. Skivene bør smøres ganske nær opp til når de skal spises, ellers vil avocadokjøttet begynne å bli litt brunt.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar