torsdag 1. juni 2017

Pasta med bacon, avocado og pesto


Dette er en skikkelig god og rask hverdagsmiddag laget på få minutter og med få ingredienser. Avocado sammen med baconbiter og pasta passet utrolig godt sammen og med ristede pinjekjerner ble det ekstra knasende og godt. Vil du lage pesto selv finner du oppskriften her

DU TRENGER TIL TO PERSONER:

Fersk tagliatelle (mengde: Se anvisningen på pakken)
2 ss god pesto eller mere hvis du liker det
1/2 avocado i biter
Ca. 60 - 100 gr bacon
1 ss god olivenolje
2 ss pinjekjerner
Salt
Små tomater


Begynn med å riste pinjekjerner på tørr stekepanne til de begynner å få farge. Sett over en kjele med vann og salt til pastaen og kok pastaen etter anvisningen på pakken. Stek bacon til det blir sprøtt, og legg det på et kjøkkenpapir.  Hell vannet av pastaen og ha pastaen tilbake i kasserollen og sett det over svak varme. Rør inn olivenolje og pesto i pastaen i kasserollen, og smak om det er passe med pestosmak. Rens avocadoen og del den i biter, vend avocado og baconbiter inn i pastaen, og legg det hele over på et fat. Dryss over de ristede pinjekjernene og legg på delte småtomater. Dryss gjerne litt reven parmesan over.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar