fredag 23. juni 2017

Potet og grønnsaksform med provencekrydder


Et godt og lettvint tilbehør som passer seg nesten selv i en form i stekeovnen. Jeg elsker slik mat der alt kan bare legges i en form, drysse på godt krydder og puttes i stekeovnen, grønnsakene smaker så utrolig godt, det er nesten nok mat med bare grønnakene.

DU TRENGER TIL 4 PERSONER:

4-5 store poteter i tykke skiver
1 squash i skiver
3-4 tomater
2-4 vårløk i ringer
1 fedd finhakket hvitløk
3-4 ss olivenolje
1 ts provencekrydder (eller en blanding av oregano og timian)
Salt - pepper

Sett stekeovnen på 220 grader. Skrell og del potetene i tykke skiver og kok potetene i vann i 3-4 minutter. Ta potetene opp av vannet og la de renne av på et kjøkkenpapir. Legg så lagvis i en ildfast form, poteter, squashskiver og tomatskiver, dryss over finhakket hvitløk, vårløk, provencekrydder og salt og pepper mellom lagene. Ringle over god olivenolje og bak grønnsaksformen i stekeovnen i ca. 20 - 25 minutter.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar