Pasta og pølser er mat som barn liker, og denne pølseformen her er ikke noe unntak. Formen er lettlaget og er en god hverdagsmiddag, lager du dobbelt porsjon blir det litt til overs til kvelds også.
TIL CA. 3 PERSONER TRENGER DU:
Ca. 300 gr pølser (gjerne grove pølser)
1/2 purreløk i strimler (ca. 5 cm)
1 fedd finhakket hvitløk
1 liten boks mais
Ca 150 gr pasta av valgfri type
1 boks lett creme fraiche
1 1/2 ss tomatpure
1/2 - 1 liten ts sambal olek
Salt - pepper
Smør
Ca. 2 dl reven ost
Kok pastaen etter anvisningen på pakken og skyll den i kaldt vann når den er ferdigkokt. Ha litt mere smør på stekepannen og stek raskt purreløk og hvitløk og bland inn mais . Bland sammrn pølse, pasta og purreløkblandingen i et ildfast fat. Rør sammen creme fraiche, sambal olek og tomatpure og vend det inn i pølseblandingen. Strø over reven ost og gratiner i stekeovnen ved 225 grader i ca. 15 - 20 minutter, til osten får litt farge. Serveres med salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar