tirsdag 25. oktober 2016

Grove bruschetta med chilitomater og chorizo


Bruschetta er godt uansett når på dagen den spises, som forrett, lunsj, tapas eller som en super kveldsrett. Bruschetta kan lages kald eller varm og kan varieres i det uenderlige. Vanligvis er bruschetta laget med lyst landbrød eller skiver av baguett, jeg sverger til grovbrød og det blir kjempegodt.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

2 finhakket sjalottløk
Ca. 1/4 finhakket chili
12 - 14 småtomater delt i fire
Ca. 60 - 70 gr chorizo i biter
God olivenolje
Pepper
1/2 dl presset appelsinsaft
Ca. 1 neve grovhakket basilikum


Ha olivenolje på stekepannen og legg i finhakket sjalottløk når oljen er varm. La løken surre 3-4 minutter og tilsett finhakket chili. Rør rundt og tilsett chorizo i biter og tomater. La alt surre videre til tomatene begynner å falle sammen, kvern over litt pepper og tilsett appelsinsaften. Rør rundt og la alt småkoke til det tykner. Legg tomatrøren på grovt brød og nyt et smakfullt måltid.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar