Søk i denne bloggen

mandag 18. november 2013

Suppe med nudler, kokos og reker


Denne suppen kan du gjøre så "hot" du vil ved å tilsette mere karripasta. Vår suppe var passelig "hot" med den mengden av karripasta jeg brukte i suppen, men dette er en smakssak.

DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

40 - 50 gr nudler
1 ss rød karripasta
4 dl kokosmelk
1-2 dl kyllingkraft/terning
3 vårløk i ringer
Ca. 100 gr rensede reker
Saft og skall av 1/2 lime
En klype sukker
(Liten  ts maizenna)


Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Rens rekene. Kokosmelk, kraft og karripasta haes i en kasserolle og får et oppkok. Tilsett det meste av vårløken og la den få koke med et par minutter, og smak til med lime og litt sukker. Bruk litt maizenna hvis du ikke liker at suppen er så tynn.


Øs opp den varme suppen, legg i rekene og dryss over finsnittet vårløk. Suppen serveres med et godt brød eller focaccia. Du finner oppskrift på en god focaccia her


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar