fredag 22. november 2013

Fredagspizza med fetaost, små tomater og bacon



Det ble ferdig pizzabunn fra Peppes hos oss denne fredagen - den med fullkorn - faktisk veldig god bunn, så når du en sjelden gang ikke kan lage deigen selv, er Peppesbunnen til å anbefale. Denne bunnen er så stor at den dekker hele stekeplaten til stekeovnen.

PIZZAFYLL:

Ca. 2-3 dl hjemmelaget pizzasaus, oppskriften finner du her
Ca. 300 gr kjøttdeige eller karbonadedeig
1 eske Peppes pizzaboller (kan sløyfes)
1/2 rødløk
3 - 5 store baconskiver i biter
10-12 terninger fetaost
8-10 små tomater
Pizzakrydder eller oregano
Rikelig med raspet ost


Stek kjøttdeigen i litt smør/olje på stekepannen mens du smuldrer den med en gaffel el. Bre pizzasausen utover pizzabunnen og legg på den stekte kjøttdeigen. Legg over små tomater delt i to, peppes kjøttboller hvis du vil ha det, baconbiter og løkringer. Smuldre over fetaosten, strø på litt pizzakrydder og legg over rikelig med raspet ost til slutt.


Sett pizzaen i ovnen ved 200 grader og stek i ca. 15 minutter. Pizza serveres med salat og rømme/yoghurtdressing som er laget av halvt om halvt med lettrømme og matyoghurt, litt presset sitron og gjerne litt hvitløk hvis du liker det.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar