torsdag 27. november 2014

Pytt i panne med eple


Det blir noen enkle og raske middager på denne årstiden, når all fokus er rettet mot juleforberedelser.
Pytt i panne er egentlig restemat som kan gjøres ganske spennende med litt andre ingredienser enn hva vi er vant til. Ha gjerne et speilegg på toppen


TIL TO PERSONER TRENGER DU:

2 middagspølser i biter eller tilsvarende med skinke eller annen pølse
4 - 6 skiver bacon i biter
1 grovhakket løk
2 små kokte  poteter i terninger
1 eple i terninger
1 ss smør
Pepper
1 tomat
Litt purreløk til pynt
Speilegg


Stek baconbitene, tilsett løken og smør når baconet begynner å få farge. Når bacon og løk er gylden brune tilsetter du pølse/skinke biter, poteter i terninger og epleterninger. La alt få surre til det er gyldent på farge og eplebitene begynner å bli myke. Pynt med litt purreløk i tynne ringer og tomatbåter. Stek ett egg pr. person og legg på toppen når du serverer pytt i panne.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar