torsdag 20. november 2014

Glutenfrie knekkebrød med chiafrø


Enkle gode knekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett. Du kan tilsette eller bytte ut en ingrediens med finhakkede nøtter eller kokos. Av denne porsjonen blir det ett brett.

DU TRENGER TIL 1 BRETT:

100 gr sesamfrø
30 gr hele linfrø
60 gr mandelmel
15 gr fiberhusk
2 ss chiafrø
2,5 dl vann


Rør sammen alle ingrediensene og la røren få stå i ca. 5 minutter. Bre røren utover et bakepapirkledd stekebrett, bruk en slikkepott dyppet i vann så går det lettere, det blir sprøere og bedre knekkebrød jo tynnere du greier å bre røren utover. Stekes på 150 grader i ca. 5 minutter ta brettet ut av ovnen og lag ruter med en skarp kniv eller et pizzahjul og sett brettet inn i ovnen igjen, og stek videre i ca. 40 - 45 minutter.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar