onsdag 30. oktober 2013

Pølse og pasta i form


Dette her er en god og velsmakende hverdagsmiddag, og når alt lages i en form er det noe jeg griper fatt i når jeg har litt liten tid. Dette er mat barna kan hjelpe til med å lage, ja dette greier faktisk barna å lage selv, det er så viktig at de får prøve seg, og det er lurt å begynne med noe de liker, og som de kan smake på under

DU TRENGER TIL 4 PERSONER:

300 gr pasta, helst makaroni
Ca. 300  - 400 gr middagspølser eller en annen pølse med litt smak
1 purreløk
Litt smør
1/2 dl eplejuice
Salt - pepper
1 1/2 dl revet ost
Litt griljermel


SAUS:
 
2 dl matfløte
1 dl melk
2 egg
1 ss dijonsennep


Skjær purre i ringer og pølsen i terninger. Kok makaroni etter anv. på pakken og la den renne godt av.
Ha smør på stekepannen og la det bli varmt. La pølsebiter og purre få surre et par minutter på stekepannen, tilsett makaroni og eplejuice, og ha på litt salt og pepper.


Hell alt fra stekepannen i en ildfast form, og pisk sammen alle ingrediensene til sausen og tøm det over i formen. Strø over ost og topp med griljermel.
Sett formen i stekeovnen på 180 grader i ca 20 minutter. Serveres med en god salat, og er du veldig avhengig av poteter kan du servere det til denne pølseformen også.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar