torsdag 10. oktober 2013

Krabbesmørbrød med citronmajones


Skalldyr er en delikatesse og av alle disse delikatessene tror jeg krabbe er den jeg setter mest pris på - egentlig er det vanskelig å bestemme seg - jeg kan bare fastslå - skalldyr er nydelig, skalldyr er luksusmat. En toast toppet med rikelig av krabbe naturell, litt citron og hjemmelaget citronmajones - makan til lunsj.

DU TRENGER TIL 2 SMØRBRØD:

4 store eller 6 små krabbeklør
2 skiver godt brød
Litt smør hvis du bruker det
Litt salat
Citron
Dressing


Skrap ut all krabbematen. Du kan selvfølgelig bruke andre deler av krabben, ikke bare klørne.
Skivene ristes lett i en brødrister eller i litt smør på stekepannen. Ta litt smør på skivene hvis du liker det. Legg på krabbekjøttet i en rik mengde, jo mere jo bedre når det gjelder krabbe.  Legg på et par citronbåter og server citronmajonesen i en liten skål ved siden av.


SITRONDRESSING:

2 ss creme fraiche eller rømme
2 ss majones
1 - 2 ss presset citron (smak til)
Noen knuste  chiliflak

Bland sammen alle ingrediensene. Chiliflakene smuldres litt, og så smaker du til med citron.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar