tirsdag 24. oktober 2017

Lefseruller med avocado, spekepølse og ost


Slik fingermat kan lages av det meste som finnes i kjøleskapet, dette er også godt å ha i nistepakken eller i skolematen, det er lett å spise og det er mettende. Da det ikke er så ofte vi bruker tortillalefser, ble det noen tilovers sist, så disse tortillalefsene som jeg har brukt i dag har faktisk hatt et opphold i fryseren, men de var like god når de ble tint


 DETTE HAR JEG BRUKT TIL LEFSERULLER:

Grove tortillalefser
1/2 avocado i tynne skiver
Litt pesto
Fårepølse (3 skiver per lefse)
Noen siver gul ost


Smør et aldri så lite lag pesto på lefsene, ikke la det bli for mye, da vil pestosmaken bli for dominerende. Legg på tynne skiver av avocado, fårepølse og ost, rull sammen og del i biter. Du kan gjerne bruke salami, eller annet pålegg, men det var fårepølse jeg hadde i dag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar