torsdag 31. august 2017

Selleri og eplesalat


Dette er en frisk og knasende sprø salat, den er like god på brødskiva som den er som tilbehør til middagen. Vi spiste denne salaten til karbonader i dag, men er like god som tilbehør til stekt torsk,  egntlig er denne enkle salaten god til det meste. Porsjonen som jeg har laget i dag er nok som tilbehør til middagen og det ble litt tilovers til en skive brød til frokost neste dag. Skal du bruke denne salaten til fisk, er det godt med et par ss frisk klippet dill.


DU TRENGER:

Ca. 100 gr stangselleri i tynne skiver
1-2 grønne epler med skall i små biter
3-4 reddiker i tynne skiver delt i to
Presset sitron saft
Litt salt og pepper
1 ss majones
2 ss lett creme fraiche
2 ss lett kesam (eller yoghurt naturell)

Del opp stilkselleri, reddiker og eple og press over litt presset sitron. Rør sammen kesam, creme fraiche og majones, smak til med salt og pepper, og vend inn eple, selleri og reddiker. Settes kaldt til det skal spises.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar