mandag 28. august 2017

Omelett med krydderost og bacon


Å lage en omelett går raskt, det er godt og det er mettende. Omelett er godt uansett tid på dagen, til frokost, lunsj eller middag. Hva du har som fyll i omeletten kan være det du har lyst på og hvilken tid på dagen du skal spise omelett. I dag spiste vi omelett til middag, og derfor var det godt med litt salt i omeletten.

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

4 egg
3-4 ss vann
2 store ss smøreost med urter
4 skiver bacon
1/2 pakke salat skinke
Tomater
Persille
Smør/olje til steking


Stek bacon skivene i litt smør og legg de tilsides. Ha litt olje/smør på stekepannen og la salatskinken bli gjennomvarm. Pisk sammen egg, vann og smøreost og hell det i stekepannen over salatskinken. Brekk baconskivene i biter og dryss de over eggeblandingen. Legg på lokk, slå ned varmen på stekepannen og la omeletten stivne. Pass på at den ikke står på varmen for lenge, da blir det en tørr omelett, den skal være kremaktid på toppen når den er ferdig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar