lørdag 12. august 2017

Nachos-chips med jordbær og mangosalsa



Av og til er det ganske greit å invitere noen hjem uten at man skal stå timesvis over grytene på kjøkkenet, derfor synes jeg det er greit med såkaldt "minglemat". Her er "minglemat" som er ferdig på noen minutter, og vil du kan du kombinere med litt tapas eller en eller to andre små retter. Her er noen forslag til små ting som passer sammen med denne lille retten her:  En skål med oliven, en skål med nøtter/mandler, noen kjeks med en ostebit og marmelade, småtomater med fetaost, tynne skiver med spekeskinke eller chorizo og litt god focaccia. Denne nachos-chipsen med jordbær og mangosalsa rekker til minst 8 - 10 personer sammen med noen andre småretter. Må bare ikke glemme å fortelle at denne "minglematen" smakte både godt,  spennende og hadde en herlig smakskombinasjon med det søte fra mango og jordbær og den salte chipsen.


DU TRENGER:

400 gr jordbær i små biter
1 mango i små terninger
1 liten finhakket rødløk 
2-3 ss finhakket frisk koriander
1/2 avocado i små biter
1 ss flytende honning
Saft fra 1 lime
Nachos-chips


Finhakk rødløken og legg den i en skål med iskaldt vann i 5-10 minutter. Bland finhakket mango, rødløk og koriander i en skål, tilsett honning og presset lime og rør rundt slik at alt er godt blandet, rør forsiktig inn biter av jordbær og små avocado biter. Serveres på nachos-chips.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar