fredag 1. september 2017

Pitabrød med laks og salat


Alt kan puttes i et pitabrød og godt blir det, og er det hjemmebakt pitabrød er det enda bedre. Et pitabrød med god fyll er et raskt og populært måltid for små og store til lunsj, middag eller i nistepakken. Det du putter i kan være kaldt eller varmt, det viktigste er at du putter i masse salat og tilbehør - og en god dressing. Jeg har lagt alt fyllet på et stort fat, så kan man putte på det man har mest lyst på.



DETTE TRENGER DU TIL PITABRØD MED LAKS:

1 lakseporsjon uten skinn og bein pr person
Salt - pepper
Smør/olje
1/2 mango pr pers.
1/2 avocado pr pers
Småtomater delt i to
Sukkererter
Salat
 
DRESSING:
 
Like deler kesam og lett creme fraiche
Honning
Dijon sennep
Presset sitron
Salt - pepper
Liten klype chili eller paprika


Beregn ett laksestykke per person. Tørk av laksen, ha på litt salt og pepper og stek den pent brun på begge sider i smør/olje. Del opp all frukt og grønt og legg det på et fat.
Til dressingen blander du sammen kesam og lett creme fraiche og smaker til med sennep, honning, presset sitron og salt/pepper. Varm pitabrødene i stekeovnen, del de over med en skarp kniv og fyll i med laks, salat og dressing.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar