tirsdag 12. september 2017

Pasta, pølse og grønnsaker


En lettvint og barnevennlig middag, her kan du egentlig bruke de grønnsakene som du har i kjøleskapet. Jeg har puttet pastaen i formen, men du kan servere den ved siden av. Jeg har også lagt pastaen øverst, da blir den litt sprø, men hvis du ikke liker det legger du pølser eller grønnsaker på toppen.


DU TRENGER TIL 3 PERSONER:

Ca. 200 gr pasta av den du har i huset
3-4 pølser, gjerne av et slag med krydder
6-8 skiver bacon
1 lite eller 1/2 blomkålhode
2-3 vårløk eller en bit purre i tynne ringer
Småtomater
4 egg
3 dl melk
Salt - pepper
Liten klype chili eller paprika
Mozarellaost i skiver eller raspet ost

Kok pasta etter anvisningen på pakken. Del blomkål i små buketter og kok de i 3 minutter. Stek bacon i litt smør på stekepannen, del pølsene i skiver og stek pølseskivene etter at baconen er ferdig.
Finn frem den formen som du skal lage retten i og del småtomatene og legg de i bunnen av formen slik at det dekker bunnen. Legg over lagvis med bacon, pølse, vårløk, blomkål og pasta. Pisk sammen egg og melk, tilsett litt salt og pepper og en liten klype chili. og hell det over grønnsaker og pølser i formen, legg over ost. Sett formen i stekeovnen ved 200 grader i ca. 20 - 25 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar