tirsdag 19. september 2017

Rugbrød med avocado, speilegg og asparges


Et slikt smørbrød er vel ikke noe stor nyhet, men innmari godt og det er sunt. Denne rugbrødskiven med avocado smaker godt bare med avocado og speilegg, så sånn til hverdags er deette en super lunsj eller frokost, men med asparges og lune tomater blir dette litt helg over det hele.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

2 skiver mørkt rugbrød
1 avocado i skiver
2 egg
1 bunt asparges
10 - 15 småtomater
Olje/smør til steking
Pepper
Et par kvaster rosmarin (kan sløyfes)


Dekk rugbrødskivene med avocado, topp med spailegg og et dryss pepper. Ha god olivenolje på stekepannen og la den bli varm. Vask aspargesene og knekk av den nederste delen som kastes. Legg aspargesene i stekepannen, del de gjerne i to eller tre og la de surre på svak/middels varme i 3-4 minutter sammen med et par kvaster rosmarin før du tilsetter tomatene. Tomatene kan du legge på hele eller delt i to slik jeg har gjort i dag. La tomater og asparges surre sammen i 2-3 minutter. Serveres straks.


2 kommentarer: