fredag 29. september 2017

Pulled salmon wraps


Dette er kanskje den mest smakfulle lakserett du noen gang har spist, og endatil utrolig enkelt å tilberede, laksen ble veldig saftig og smakte utrolig godt. Bruk det tilbehør du liker best og som du synes passer best. Bruk grove tortillalefser, de smaker litt mere enn de av hvete.


DU TRENGER TIL 4 PERSONER:

Grove tortillalefser
550 - 600 gr laksefileter uten skinn og bein
 
TOPPING:
 
2 ss tomatpure
3 ss soya saus
1 1/2 ss søt chilisaus
1 ss honning
2 ss olivenolje
Saft av 1 lime
1 fedd finhakket hvitløk
Salt  - pep

    DRESSING:
 
 Ca. 1 dl Drømmelett
 Ca. 1 dl kesam eller yoghurt naturell
1-2 ss majones
Salt pepper
Liten klype chilipulver
Noen dråper presset sitron
1-2 ss finhakket dill
 
TILBEHØR:
 
Avocado
Salat


  Vask og tørk laksefiletene og legg de i en ildfast form eller fat med litt olivenolje i bunnen. Rør sammen alle ingrediensene til toppingen og fordel det over laksefiletene. Sett formen i stekeovnen ved ca. 150 grader og stek/bak i ca. 25 - 30  minutter. Ta laksen ut av ovnen, la den avkjøle litt før du  moser den grovt med en gaffel og vend laksen sammen med toppingen som er igjen i formen. Legg laks og tilbehør på tortillalefser, topp med dressing, rull sammen og nyt et herlig laksemåltid. Som tilbehør smaker det også godt med finhakket rødløk, finhakket tomat, mango, agurk eller noen reker.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar