torsdag 27. april 2017

Tarteletter med små fiskeboller og asparges


Frem fra glemselen og det danskene kaller "mormormat", men jammen smaker det utrolig godt med disse små sprø tartelettene fylt med små fiskeboller, asparges og nydelig hvit saus. Denne retten smaker like godt til middag som til lunsj og det er virkelig en enkel rett å tilberede. Du kan godt bruke reker istedet for asparges

DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

4-6 tarteletter
12 - 14 små teskjeboller
4 asparges
SAUS:
30 gr smør
2 ss hvetemel
Ca. 3-4 dl melk
Ca. 1-2 dl matfløte
Salt - pepper
Litt revet muskat 


Lag hvit saus på vanlig måte, har du aldri laget hvit saus før, finner du en god fremgangsmåte her
Forvell aspargesene i 2 minutter, ha fiskeboller og asparges i den hvite sausen, smak til og kok opp før du fordeler fiskebollene og aspargesen i tartelettene. Skal dette være middag, serverer du kokte poteter og gulrøtter ved siden av.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar