lørdag 22. april 2017

Roastbeef med lun potetsalat


I dag ble det middag fra påleggsdisken i butikken, riktig mør og god roastbeef med en "himmelsk" lun potetsalat som tilbehør. Vil du lage roastbeef selv, er ikke det noen heksekunst, du finner en grei oppskrift her


DU TRENGER:

80 - 100 gr roastbeef per person (120 gr for storspisere)
2-3 poteter per person
1 avocado i tynne skiver
Agurk i strimler
Tomater
Sprøstekt løk (kan sløyfes)
DRESSING TIL POTETSALATEN (beregnet til 2 personer)
3 ss hvitvinseddik
2 - 3 ts dijonsennep 
Ca. 1/2 - 1 dl god olivenolje
1 ss finhakket rødløk
Salt og pepper
(Litt honning hvis du liker det)


 Skrell potene og kok de på vanlig måte. Potetene kan også kokes med skallet på og så skrelles etter at de er kokt. Del potene i store biter og la de avkjøle til de er "lune". Lag dressingen ved å røre sammen eddik og sennep i en skål, tilsett olje litt av gangen mens du rører kraftig. Smak til med salt og pepper.  Tilsett potene og den hakkede rødløken, vend rundt forsiktig slik at det blir dressing på alle potetbitene.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar