tirsdag 11. april 2017

Egg med pestokrem, asparges og små tomater


En liten, men smakfull rett med egg i hovedrollen, er du ekstra glad i pesto kan du bruke litt mere enn det som står i oppskriften og sløyfer du asparges kan du bruke mere salat. Denne lille retten serveres med tynne skiver brød som er ristet i brødrister eller på stekepannen.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

3 hardkokte egg delt i to på langs
Salat
6 - 8 asparges
6-8 små tomater delt i to
PESTOKREM:
1 ss majones
1 ss smøreost (naturell)
1 ss kremfløte
1/2 dl revet parmesan
1 ss pesto
Pepper
Finrevet parmesan på toppen


Kok og skrell eggene og del de i to på langs. Forvell aspargesen i ca. 3 minutter og legg de over i isvann et par minutter. Legg aspargesen på kjøkkenpapir slik at de får renne av. Rør sammen alle ingrediensene til pestokremen og smak til. Legg litt salat på et serveringsfat, og fordel egg og småtomater over salaten. Legg en klatt pestokrem på hvert halve egg, og legg asparges rundt på fatet. Dryss over finrevet parmesan.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar