onsdag 12. april 2017

Tapastallerken


Noe av det hyggeligste jeg serverer er en tapastallerken, her er det bare fritt frem for fantasien. Ta frem alt du tror kan brukes, og supler med det som mangler.

TIL DENNE TAPASTALLERKENEN HAR JEG BRUKT:

Grisini med spekeskinkeskiver i et glass med salat eller spinat
Lefseruller med laks, eple og rødbetsalat. Oppskriften finner du her
Ost, biter/skiver av to eller tre typer
Små terter med salat av kylling og eple med majones og smakt til med karri,
her kan du bruke en liten skive brød i stedet for terte
Grønn erter og brokkolisuppe i små shotglass, serveres kald oppskriften finner du her
Litt marmelade eller honning til osten
Pynt med bær eller frukt
I tillegg har jeg et fat med spekemat, potetsalat og asparges
Godt brød eller focaccia og god drikke


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar