tirsdag 4. april 2017

Pølseform med jordskokker, løk og poteter


En smakfull og lettvint pølsemiddag, her kan du også bruke grønnsaksrester sammen med løk, poteter  og jordskokker. Denne retten blir aller best hvis du bruker pølser med høyt kjøttinnhold og med kraftig smak. Jordskokker er ikke så ofte brukt, den kan erstatte potetene både i gryter og til mos, og smaker rigtig godt.

TIL CA. 2 PERSONER TRENGER DU:

2-3 kjøttfulle og smakfulle pølser
2-3 poteter i store biter
1 rødløk i båter
3-4 jordskokker i biter
1-2 gulrøtter i biter
God olivenolje
Salt - pepper 
Rosmarin


Skrell og del opp grønnsakene. Ha grønnsakene i en ildfast form, ringle over god olje og strø på salt, pepper og rosmarin. Sett formen i stekeovnen på 200 grader i ca 20 minutter. Vend på grønnsakene av og til. Ta ut formen, snu på grønnsakene og legg på pølsebitene. Sett formen inn i stekeovnen igjen i caa. 5 - 8 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar