fredag 3. oktober 2014

Quesadillas med eple og kylling


Et veldig godt alternativ til pizza eller taco på fredagen, eller når som helst i uken for den del, da dette smaker virkelig godt. Vi du ha quesadilla som "biter" litt, kan du tilsette litt chilipulver eller bruke en sterk chilisaus.


DU TRENER TIL 4 PERSONER:

2 epler i små biter 
2 stekte kyllingbryst i små biter eller strimler
Ca. 2 dl god revet ost
1 liten boks maiskorn
2 tomater uten frø i små biter 
1/2 stor løk i små biter
2 store ss lett creme fraiche
2 ss matyoghurt eller kesam
1 ss søt chilisaus
1 ss vanlig chilisaus
(Chilipulver etter smak hvis du vil ha en "hot" cuesadillas, eller bruk en sterk chilisaus)
6 tortillalefser
Litt salt


Bland alle de oppkuttede ingrediensene til fyllet i en arbeidsbolle. Rør sammen creme fraiche, matyoghurt og chilisaus, smak til med litt salt, og rør denne sausen inn i de andre ingrediensene i arbeidsbollen.
Legg tortillalefser utover på bakepapirkledd stekeplate og legg fyllet på den ene halvparten av tortillalefsene , brett den andre halvdelen over, og fest med små tapaspinner eller tannstikkere.
Stek quesadillos i stekeovnen på 200 grader i 8 - 10 minutter.


Serveres med salat, tomat, og en krem som lages av:
3 ss lettrømme eller lett creme fraiche
3 ss kesam
1 ss chilisaus
1ts honning
Litt pepper


4 kommentarer: