Søk i denne bloggen

torsdag 16. oktober 2014

Pitabrød med egg & bacon


Vi spiste denne pitabrødvarianten til lunsj og var riktig så godt fornøyd. En herlig måte å bruke pitabrød på, saftig og med god smak, enkelt å tilberede og går fint som lunsjpakke. Vil du bake pitabrød selv, finner du en god oppskrift her

DU TRENGER TIL TO FYLTE PITABRØD:

3 kokte egg
4-5 skiver bacon
Litt salat
4-6 små tomater

DRESSING:

Ca. 2 ss majones
Ca. 2 ss kesam eller matyoghurt
1 ts god sennep
2 ss finhakket persille
Litt pepper
2 pitabrød


Kutt baconskivene i biter og stek de på stekepannen til de er pent brune og avkjøl. Hardkok eggene, og del de i terninger med eggedeler.
Rør sammen alle ingrediensene til dressingen og vend forsiktig inn egg, baconbiter og hakket persille. Del pitabrødene, fyll med salatblader og eggesalat, topp med tomat.
Pakk i plast eller papirpose og kos deg med en god lunsj.


1 kommentar: