fredag 24. oktober 2014

Min beste tradisjonsmat

Det er viktig å ta vare på mattradisjonene våre, det er noe av identiteten vår selv om det finnes enklere måter å lage god og næringsrik mat på til både hverdag og fest. Her er noen av mine tradisjonsretter som smaker like godt uansett når i uken de serveres. Lag gjerne kjøttkaker en dag du har god tid og frys ned, lager du raspeballer er det nesten like raskt å lage dobbelt porsjon, det smaker veldig godt med stekte raspeballer dagen etter, og raspeballer kan også fryses. Risgrøten på lørdag var en gang tradisjon hos mange, fremdeles smaker det utrolig godt.

KJØTTKAKER OG GRØNN ERTESTUING
Oppskriften finner du her



RASPEBALLER (KOMLER)
Oppskriften finner du her



LAMMEFRIKASSE
Oppskriften finner du her



RISENGRYNSGRØT (RISGRØT)
Oppskriften finner du her


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar